Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Fiskpyttipanna med tärnad potatis

Receptkategori: Fisk- o skaldjur

(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Fiskpyttipanna med tärnad potatis

Gör så här

1. Stek lök med tärnad potatis i rapsolja på stekbord

2. Salta och peppra

3. Tillsätt fisktärningarna. Ha i smör för extra smak.

4. Krydda med ex timjan.

5. Servera med en klick ostrcreme

Du behöver

1,25 kgFisktärningar av lax, torsk, sej 2x2x2cm ASC MSC
2,5 hgGul lök, hackad*
1 kgPotatis, tärnad*
2,5 hgNacho chips*
5 dlOstcrème*
1,5 mskRapsolja, till stekning*
Salt*
Peppar*
Timjan, efter tycke och smak*

Energifördelning

88.1%11.9%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi186.82 kJ
Energi44.55 kcal
Fett1.14 g
varav
- mättat fett0.18 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein8.45 g
Salt0.09 g