- Hem
- Recept & kalkyl
- Fiskpyttipanna med tärnad potatis
Åtgärder
Fiskpyttipanna med tärnad potatis
Receptkategori: Fisk- o skaldjur●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Länge leve måltiden offentlig
Gör så här
1. Stek lök med tärnad potatis i rapsolja på stekbord
2. Salta och peppra
3. Tillsätt fisktärningarna. Ha i smör för extra smak.
4. Krydda med ex timjan.
5. Servera med en klick ostrcreme
Du behöver
1,25 kg | Fisktärningar av lax, torsk, sej 2x2x2cm ASC MSC |
2,5 hg | Gul lök, hackad* |
1 kg | Potatis, tärnad* |
2,5 hg | Nacho chips* |
5 dl | Ostcrème* |
1,5 msk | Rapsolja, till stekning* |
Salt* | |
Peppar* | |
Timjan, efter tycke och smak* |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 186.82 kJ |
Energi | 44.55 kcal |
Fett | 1.14 g |
varav | |
- mättat fett | 0.18 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 0 g |
varav | |
- sockerarter | 0 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 8.45 g |
Salt | 0.09 g |
kr