- Hem
- Recept & kalkyl
- Cheesecake Jordgubb med jordgubbspuré
Åtgärder
Cheesecake Jordgubb med jordgubbspuré
Receptkategori: DesserterVår krämiga cheesecake blir en härlig dessert med några enkla knep. Dekorera och smaksätt med passande tillbehör för ytterligare smak och textur. Här följer några tips på tillbehör som lyfter cheesecaken lite extra.
●●●●●
(0 röster)
(0 röster)
Gör så här
Sjud jordgubbspuré med agar, strösocker och vatten i ca 5 min. Låt stelna och mixa sedan till en tjock slät kräm.
Arrangera allt snyggt på tallrik.
Du behöver
1,55 kg | Cheesecake jordgubb förskuren tina och servera |
5 hg | Jordgubbspure sötad |
7,5 g | Agar Agar |
50 g | Strösocker |
50 g | Vatten* |
Maränger | |
Jordgubbar Import Klass 1 | |
Hackad god mörk choklad* | |
Oxalis ask |
Energifördelning
- ●Protein
- ●Fett
- ●Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM) | Värde |
---|---|
Energi | 1086.58 kJ |
Energi | 264.68 kcal |
Fett | 14.39 g |
varav | |
- mättat fett | 8.62 g |
- enkelomättat fett | 0 g |
- fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 30.26 g |
varav | |
- sockerarter | 23.7 g |
- stärkelse | 0 g |
Protein | 2.56 g |
Salt | 0.44 g |
Fiber | 0.3 g |
kr