Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nyskördat på menyn

19 september 2023
Inspireras av en riktigt säsongsbetonad meny framtagen av Gustav Leonhardt. Sätt steak tartar, grillad flank och brynt smörglass på menyn i höst.

steaktartar.png

Stekt levainbröd med tartar, ost och spiskummin.

Laga steak tartar på renkött smaksatt med spiskummin och grönpeppar, toppad med en ostkräm på Malmaost. En riktigt höstig macka som passar både till förrätt och varmrätt.


TILL RECEPT -->

flankstek.png

Grillad flank med svamp, grönsaker och örtsås.

Grillad flank med härligt brynt smör serveras med marinerad spetskål, zucchini och svamp samt en mustig rödvinssky. En måltid i höstens smaker.


TILL RECEPT -->

bryntsmorglass.png

Brynt smörglass med älggräsgrädde, rabarber och jordgubbar.

Glass smaksatt med brynt smör ger en härlig nötig och knäckig ton. Servera tillsammans med inkokta rabarber och jordgubbar samt avsluta med en klick älggräsgrädde och smulade maränger.


TILL RECEPT -->

Mer skördetid

Fortsätt att utforska höstens skafferi. Se våra filmer och reportage för fler goda tips.
Till kampanjsidan