Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Triss i kvalitet

Snart kommer Sysco Brands! Våra egna varumärken, noggrant utvalda och indelade i tre kvalitetsnivåer. Så att du enklare kan göra rätt val till ditt kök.

Precis som du älskar vi på Menigo mat och allt som hör köket till. Och precis som du vet vi hur viktigt kvalitet är för det färdiga resultatet.

Därför är vi omåttligt stolta över att nu kunna erbjuda produkter som är kvalitetsgranskade och godkända efter världens ledande kvalitetsavdelning.

Möt Sysco Brands – våra egna varor för alla kök.
I Sysco Essentials, Sysco Classic och Sysco Premium kommer du hitta allt från trygga basvaror till spännande produkter, från både svenska och utländska producenter.

Produkter lanseras successivt under hösten i vår e-handel. Snart hittar du tunna, krispiga pommes frites, välsmakande kräftstjärtar och frityrolja av finaste, svensk raps.Håll utkik!
CC_Essential_440x260.jpg

Sysco Essentials

Noga utvalda produkter till ett riktigt bra pris. Bra basprodukter och alltid ett smart val för köket. Här hittar du krossade tomater, havregryn, svenska ärter, müsli och mycket, mycket mer.

CC_Classic_440x260.jpg

Sysco Classic

Trygga och prisvärda produkter med hög kvalitet. Ett brett sortiment med allt från skafferiets stapelvaror till fina frys- och färskvaror – alla klassiker ett bra kök behöver.

CC_Premium_440x260.jpg

Sysco Premium

Våra finaste produkter, av högsta möjliga kvalitet.
Omsorgsfullt utvalda från de bästa producenterna på marknaden.

syscobrands-experter.png


EN KVALITETSVARA FÖDS

Alla produkter i Sysco Brands utvecklas i nära samarbete med kockar och kökschefer. Med världens ledande kvalitetsavdelning i ryggen har vi jämfört, provlagat och utvärderat hundratals produkter. 

Vi utvärderar smak, doft, konsistens. Tittar på utseende, storlek, jämnhet, helhetsomdöme. Granskar att innehåll och näringsvärden stämmer överens med produktbeskrivningen. Genomför funktionstester och utvärderar hur produkten beter sig vid tillagning.

Nyfiken på att lära dig mer? Klicka på knappen nedan för att lära dig mer om hur vi arbetar med våra egna varumärken när en ny produkt ska tas fram.

lasmer.png