Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

100 varor 100 dagar

Nu fryser vi priset på 100 varor i 100 dagar, för att ge dig en chans att planera vintermånaderna i lugn och ro. Restaurangbranschen går tuffa tider till mötes och vi försöker skruva där vi kan.

Är du privat restaurangkund hos oss? Då är detta kampanjen för dig.
Från den 29 september till 6 januari fryser vi priset på 100 varor. Oavsett vad som händer i omvärlden. Hur än råvarupriser, transporter och energikostnader skenar lovar vi att ge dig åtminstone ett litet andrum i din menyplanering.

I vår kampanj hittar du 100 varor som kommer ha samma pris hela hösten och vintern. Färskvaror, skaldjur, ost, vin, stekpannor, parmesan, mango, pannkakor, majonnäs. Både storsäljare och stapelvaror, majoriteten från våra egna varumärken inom och utom Sysco-familjen.

Du är varmt välkommen att läsa vidare om kampanjen eller om våra 100 produkter. Vår förhoppning är att de kan hjälpa dig med menyplaneringen under de kommande månaderna. 
Beställ idag. Eller i november, eller i december – priset kommer inte förändras.

*
 Kampanjen gäller Menigos privata restaurangkunder.

Se alla varor!

Här hittar du som är privat restaurangkund våra 100 artiklar med fryst pris.
Logga in / köp här

Bli kund

Tillsammans bildar vi ett team med din verksamhet i fokus.
Registrera dig här
VANLIGA FRÅGOR

Varför innefattar kampanjen främst Menigos egna varumärken?
I arbetet med att ta fram listan har vi valt ut stora, viktiga varor ur flertalet kategorier. Från stabila storsäljare till varor som passar extra bra just till höst- och vintermenyn.
Våra egna produkter är de produkter där vi själva väljer ut, kvalitetssäkrar och förhandlar pris- och leveransvillkor. Där har vi störst möjlighet att styra och garantera att artiklarna finns på lager för att vara säkra att kunna skapa en trygg situation för våra kunder.
. . . . .
Om en artikel i produktlistan också finns med i en annan kampanj, exempelvis julkampanjen, vad händer då?
Kampanjrabatten dras från det frysta priset, dvs. du betalar då ett ännu lägre pris under kampanjperioden. Efter det återfår artikeln sitt frysta pris. Vårt system erbjuder alltid det lägsta priset.
. . . . .
Finns det någon gräns på hur många artiklar man kan köpa?
Nej, det finns ingen begränsning. I vår e-handel kan du hela tiden se varornas lagerstatus.
. . . . .