Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Croissant fylld med oxbringa, bakad äggula och pepparrotskräm

Receptkategori: Smörgåsar, tårtor
Gör en matig brunchsmörgås på croissant fylld med oxbringa, bakad äggula och pepparrotskräm.

(0 röster)
Croissant fylld med oxbringa, bakad äggula och pepparrotskräm

Gör så här

  • Tina och baka av Croissanter enligt anvisningar och skär ett snitt på mitten.
  • Blanda färskost och riven pepparrot, lite salt och peppar.
  • Baka äggula i en vaccumpåse (helst i ciruklator) på 64 grader i 3 h, blanda sedan ihop med salt och peppar.
  • Koka en pickellag med ättika, socker och vatten. Skala och skiva rödlök tunt och lägg i pickellagen, låt svalna tillsammans.
  • Skiva oxbringa i tunna skivor, arrangera fyllningen, toppa med riven pepparrot och klippt krasse.

Energifördelning

26.5%27.4%46.1%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi815.57 kJ
Energi193.37 kcal
Fett9.59 g
varav
- mättat fett4.56 g
- enkelomättat fett0.01 g
- fleromättat fett0.04 g
Kolhydrat16.09 g
varav
- sockerarter13.58 g
- stärkelse0 g
Protein9.26 g
Salt1.19 g
Kalcium16.19 mg
Järn0.18 mg
Fiber0.61 g
Folsyra9.05 �g
Jod0.06 �g
Kalium75.44 mg
Magnesium6.12 mg
Niacin0.06 mg
Fosfor11.7 mg
Riboflavin0.01 mg
Selen0.03 �g
Tiamin0.01 mg
Vitamin A 8.14 �g
Vitamin B60.02 mg
Vitamin C11.36 mg
Vitamin E0.03 mg
Zink0.13 mg