Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Åtgärder

Sedanini med chorizo, tomat och ricotta [Barilla]

Receptkategori: Pastarätter

(0 röster)
Sedanini med chorizo, tomat och ricotta [Barilla]

Gör så här

Börja med att sätta på en rymlig kastrull med saltat vatten. Ta bort skinnet på chorizon och smula ner färsen i mindre bitar. Dela och ta bort fröna från paprikorna. Skär ner i tunna strimlor. Skala och finhacka chili och vitlök. Hetta sedan upp olivolja i en panna och tillsätt chorizo, vitlök och chili. Fräs några minuter så att löken mjuknar och höj sedan värmen för att få färg. Vänd runt så att smakerna blandas. Häll sedan på tomatsås och hackad basilica och låt puttra i cirka 5 minuter. Ringla gärna på lite extra olivolja. Smaka av med salt och peppar. Koka pastan al dente enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och blanda ner pastan i såsen och låt dra till sig någon minut. Servera med ricotta och färsk oregano.

Energifördelning

28.4%46.7%24.9%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi525.02 kJ
Energi126.48 kcal
Fett9.3 g
varav
- mättat fett1.09 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0.01 g
Kolhydrat4.95 g
varav
- sockerarter3.88 g
- stärkelse0 g
Protein5.66 g
Salt1.09 g
Fiber0.93 g