Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ceviche Unilever

Ceviche de pescado är en fiskrätt från Peru, som också är Perus nationalrätt. Ceviche tillagas med färsk fast vit fisk, marineras med lime, kryddas med koriander, salt, vitlök och röd lök. Här en variant på den enkla klassikern.

(8 röster)
Ceviche Unilever

Gör så här

1. Marinera koljan i Hellmann’s Citrus Vinaigrette, salt, limejuice, grön och röd chili, kyl väl.

2. Blanda den kylda marinerade koljan med rostad majs, tomat, gurka, avokado, koriander, riven vitlök och rödlök. Smaksätt med nymald svartpeppar.

3. Servera cevichen i väl kylda glas och toppa med koriander och gräslök. 

Du behöver

7 hgKoljafile 100-300g MSC
1,5 hgGurka ofilmad NL*
75 gTomater tärnade
75 gGiant Corn
1,5 hgAvokado tärnad
10 gPeppar röd*
10 gPeppar grön*
4 gLime
7 gVitlöksklyftor
1 hgVinaigrette citron
40 gLök röd SE
4 gsalt*
Till servering *
10 gKoriander småbladig 30g*
10 gGräslök

Energifördelning

46.4%28.0%25.6%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi566.36 kJ
Energi135.26 kcal
Fett7.04 g
varav
- mättat fett1.05 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Protein11.66 g
Salt0.17 g
Kolhydrat6.45 g
varav
- sockerarter1.51 g
Kalcium2.57 mg
Järn0.02 mg
Fiber0.9 g
Folsyra1.33 µg
Kalium7.85 mg
Magnesium0.48 mg
Natrium55.76 g
Niacin0.01 mg
Fosfor1.44 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 2.11 µg
Vitamin B60.01 mg
Vitamin C0.66 mg
Vitamin E0.01 mg
Zink0.01 mg
Jod0.03 µg