Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Basrecept bullar, pannbiffar, järpar & mycket mer [Anamma]

Receptkategori: Vegan

(0 röster)
Månadens recept restaurang
Basrecept bullar, pannbiffar, järpar & mycket mer [Anamma]

Gör så här

Arbeta alltid med Anamma Formbar Vegofärs tinad.

Blanda färsen med ingredienser som ger den smakprofil du vill ha. 

När du har blandat den formbara vegofärsen ordentligt, forma som du önskar. 

Det går bra att steka i ugnen på kombieffekt i lite olja. Kombieffekt (60% ånga) 190°C i ca 10-15 minuter beroende på storleken på bullarna och biffarna. 

När innertemperaturen är över 70°C är det klart att servera. 

Det går också bra att steka på stekbordet eller koka den direkt i grytan/såsen.


Bra att veta! Konsistensingredienser som ströbröd, ägg osv behöver inte tillsättas.

Energifördelning

48.5%43.5%8.1%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi736.41 kJ
Energi176.35 kcal
Fett11.81 g
varav
- mättat fett0.97 g
- enkelomättat fett2.15 g
- fleromättat fett1.04 g
Kolhydrat2.19 g
varav
- sockerarter1.08 g
- stärkelse0 g
Protein13.16 g
Salt0.87 g
Biotin0 µg
Kalcium0 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0 mg
Fiber0.17 g
Folsyra0 µg
Jod43.4 µg
Kalium0 mg
Magnesium0 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0.34 g
Niacin0 mg
Fosfor0 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 0 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink0 mg