Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Banh mi med hoisinbacon, kycklingsallad och koriander Unilever

<p style="margin: 0cm 0cm 0pt;">Bahn mi är en slags fylld baguette-macka, en blandning av två länders matkultur, som kommit till genom att Vietnam har varit en fransk koloni. Enligt originalreceptet ska en bahn mi innehålla majonnäs och paté, medan de andra ingredienserna är vietnamesiska. Resultatet blir en söt syrligt, het, kladdig macka. Vi har ersatt patén med kyckling i det här receptet.</p>

(0 röster)
Banh mi med hoisinbacon, kycklingsallad och koriander Unilever

Gör så här


1. Skär baguetterna i 10 lika stora delar.

2. Baka baconet i ugnen på 200° tills det är gyllenbrunt. Ta ut och låt svalna. Bryt sedan ner baconet och blanda samman med hoisinsåsen.

3. Kycklingsallad: Blanda samman kyckling, kimchi, kryddpuré och majonnäs.

4. Fyllning: Dela på baguette-bitarna och pensla brödet med lite av kycklingfettet på både över- och underdel. Fyll med sallad, kycklingröra, gurka, bacon, koriander och sesamfrö.




Du behöver

Hoisinbacon*
3,1 hgBacon skivat SE
1 hgHoisin sauce Peking wok
1,3 kgKycklinglårfile
1 hgKimchi kryddmix
15 gIngefära kryddpuré Professional
3 literMajonnäs Real 79%
Fyllning*
5 hgIsbergssallat strimlad*
1,5 hgSaltgurka skivad
30 gKoriander ask*
20 gsesamfrön*

Energifördelning

11.6%83.9%4.5%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi1891.93 kJ
Energi453.33 kcal
Fett46.79 g
varav
- mättat fett4.65 g
- enkelomättat fett27.15 g
- fleromättat fett11.95 g
Kolhydrat2.52 g
varav
- sockerarter1.3 g
Protein6.44 g
Salt1.06 g
Fiber0.48 g