Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bagel

Receptkategori: Fisk- o skaldjur
Med varmrökt lax, forellrom, friterat ägg och fänkålssallad.

(0 röster)
Bagel

Gör så här

Baka 10st ägg i cirkulator eller i ugnen (65 grader, 3 h). Låt svalna och skala äggulan under rinnande vatten, panera i ordningen maizena-ägg-panko och fritera i ca 165 C olja tills gyllenbrun och dela med sylvass tandad kniv.

Dela bagels på hälften och rosta lätt.

Hyvla fänkål tunt på längden, gör en citronette med zest och saft, smaka av med salt och blanda upp med fänkålen.

Toppa med plockad till och några duttar med forellrom.

Energifördelning

10.5%53.1%36.3%
  • Protein
  • Fett
  • Kolhydrat
* Observera! Näringsvärdena ovan är ej fullständiga, då inte alla artiklar i receptet har näringsvärde!

Näringsdeklaration

Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi1236.75 kJ
Energi307.99 kcal
Fett24.44 g
varav
- mättat fett4.37 g
- enkelomättat fett13.64 g
- fleromättat fett5.95 g
Protein4.85 g
Kolhydrat16.72 g
varav
- sockerarter1.16 g
Salt0.23 g
Fiber0.81 g
Kalcium18 mg
Järn0.35 mg
Folsyra15.8 µg
Jod4.73 µg
Kalium49.1 mg
Magnesium3.61 mg
Natrium0.03 g
Fosfor33.46 mg
Riboflavin0.08 mg
Selen3.89 µg
Tiamin0.02 mg
Vitamin A 46.28 µg
Vitamin B120.24 µg
Vitamin B60.03 mg
Vitamin D0.24 µg
Vitamin E0.97 mg
Vitamin K4.97 µg
Zink0.26 mg
Niacin0.06 mg
Vitamin C5.95 mg