Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cloud Sko Slip-on Svart 42

Cloud Sko Slip-on Svart 42

Cloud Sko Slip-on Svart 42

Sika
Utrustning
Art.nr. 514613
Minsta beställning 1 st
    • Leverantör: Sika Footwear A.s.
    • Förpackning: 1x1 st
    • Minsta beställning: 1 st
    • Lev.artnr: 60401-10-42
Beskrivning
Lätt skyddssko med slip on-funktion, certifierad enligt de nya standarderna från 2022. Idealisk för personal inom läkemedels- och livsmedelsindustrin, där det ställs höga krav på hygien. Ovandelen består av vattenavvisande mikrofiber som i kombination med en slät design gör skon lätt att torka av. Tål avtorkning med etanol. Skons slip on-design gör att skon enkelt och snabbt kan tas av och på. Den lätta tåhättan i aluminium skyddar tårna mot tunga fallande föremål. Yttersulan i gummi ger bra kontakt med marken och är särskilt halkhämmande. Mellansulan är tillverkad av mjukt, stötabsorberande EVA-skum (SIKA Aerosol™ Foam), vilket ger en lätt, bekväm och flexibel sko. Inläggssulan är stötabsorberande och andas, och består bland annat av återvunnet PU-skum som utgörs av skumrester från produktionen av inläggssulor. PVC-fri och ESD-godkänd. Storlek 35–48 S2 SR FO. Mikrofiber (ovanmaterial), gummi (yttersula), EVA-skum (mellansula), återvunnet PU-skum (inläggssula). Ovandel: vattenavvisande mikrofiber Yttersula: gummi Mellansula: EVA-skum Inläggssula: återvunnet PU-skum
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.