Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Grönsaksbuljong lågsalt

Kolonial
    • Artikelnummer: 125063
    • Märke: Knorr
    • Leverantör: Unilever Sverige AB
    • Förpackning: 1x5 kg
    • Nettovikt: 5 kg
    • Avr.vikt: 625 kg
    • Lev.artnr: F07134

Läs produktblad

Beskrivning

Knorr Grönsaksbuljong har en god och ren smak av grönsaker.

Används som bas i varma rätter. Låg salthalt och glutenfri. EVU certifierad. Lämplig för veganer.
Märkningar
Glutenfri
Laktosfri
Vegan
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi17 kJ
Energi4 kcal
Fett0.5 g
varav
- mättat fett0.5 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0.5 g
varav
- sockerarter0.5 g
- stärkelse0 g
Protein0.5 g
Salt0.3 g
Tillagning

Dosering: 8 g pulver 1 L vatten Tillagning: Lös upp torrvaran i kokande vatten.

Ingredienser

Salt, maltodextrin, grönsakspulver 25% (palsternacka 6,3%, blomkål 3,9%, lök 3,9%, purjolök 3,9%, vitlök 2,6%, vitkål 2,0%, morotsjuice 2,0%, libbstickarot 0,7%, persiljerot 0,1%), naturlig arom, extra jungfruolivolja, arom, svampjuicekoncentrat. Salthalt i färdig buljong är 0,3 %.

Tillverkningsland

Rumänien

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra tittade på

Andra köpte också

Senaste nytt
Hur serverar man julmat under Corona?
Hur serverar man julmat under Corona?
Har Corona försvunnit till jul? Går det att servera en vanlig julbuffé eller måste vi tänka nytt? Frågorna är många och snart är det jul. Vi på Scan har några tips.
Planogram för proteinbars uppdaterat
Planogram för proteinbars uppdaterat
2022-05-02 Nu har vi äntligen ett uppdaterat planogram för protein bars. Klicka här och läs mer
2020 – ett annorlunda julbord
2020 – ett annorlunda julbord
För många restauranger är julbordet årets viktigaste händelse. Men 2020 är ett år som inget annat, och runt om i Sverige funderar krögare på hur – och om – julbordet ska bli verklighet. Vi har träffat tre restauratörer som tänkt till; här är deras tankar.