Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fiskbuljong lågsalt

Kolonial
    • Artikelnummer: 121861
    • Märke: Knorr
    • Leverantör: Unilever Sverige AB
    • Förpackning: 3x1 kg
    • Nettovikt: 3 kg
    • Avr.vikt: 375 kg
    • Lev.artnr: 67480472

Läs produktblad

Beskrivning

Denna buljong har en tydlig och ren smak av torsk och hav.

Knorr Fiskbuljong är en väl balanserad bas men passar också som smakförhöjare i dina fiskrätter. Buljongen är lågsalt, glutenfri och har en MSC-certifierad fiskråvara. Salthalt i färdig buljong 0.3 %. 5 kg pulver ger 625 L färdig buljong. Tänk på miljön! Återanvänd gärna våra plasthinkar i ditt kök, eller lämna dem till plaståtervinningen där de hör hemma.
Märkningar
Glutenfri
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi17 kJ
Energi4 kcal
Fett0.5 g
varav
- mättat fett0.1 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0.5 g
varav
- sockerarter0.5 g
- stärkelse0 g
Protein0.5 g
Salt0.3 g
Fiber1.3 g
Tillagning

Dosering: 8 g pulver 1 L vatten Tillagning: Lös upp torrvaran i kokande vatten.

Ingredienser

Salt, maltodextrin, FISKPULVER (torsk) 14%, potatisstärkelse, lökpulver, solrosolja, libbstickarot, arom, palsternackapulver, vitlökspulver, citronjuice. Kan innehålla blötdjur och kräftdjur. Salthalt i färdig buljong är 0,3 %.

Tillverkningsland

Schweiz

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Seamless värdebevis
Seamless värdebevis
2022-05-09 Seamless är en distributör av elektroniska värdebevis. Läs mer här
Frukt & Grönt information v17
Frukt & Grönt information v17
2020-04-22 l Det varma vädret i påsk har gjort att det tagit fart här nere i Skåne och rapsfälten börjar nu blomma ut så smått. I Europa har det varit fortsatt generellt ganska svalt och vi ser att det är lite halvbrist på vissa produkter fortfarande.
Lyckas med vegetariskt och hållbart på menyn
Lyckas med vegetariskt och hållbart på menyn
Gästernas sug efter vegetariskt och flexitariskt fortsätter att öka. I dag förväntar man sig också en lika god upplevelse av gröna, hållbara rätter som av andra alternativ.