Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pepparsås

Färskvaror
    • Artikelnummer: 212910
    • Märke: Eriks såser
    • Leverantör: Svenska Smakupplevelser
    • Förpackning: 12x230 ml
    • Nettovikt: 2,76 kg
    • Lev.artnr: 80104

Läs produktblad

Beskrivning

Eriks Pepparsås är en fest för alla som gillar den härliga smaken av peppar.

En sås med hela fyra olika sorters peppar: svart, vit, rosé och cayenne. Resultatet är en sås med precis lagom hetta. Stänk i lite tabasco om du vill ha lite extra sting hälsar Erik. Tips: Utmärkt till grillat eller stekt kött av nöt, kalv eller gris. Och till friterade pommes frites såklart. Prova dig fram tills du hittar din egen favoritkombination.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi3000 kJ
Energi700 kcal
Fett79 g
varav
- mättat fett6.3 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat1.5 g
varav
- sockerarter0.6 g
- stärkelse0 g
Protein1.3 g
Salt1 g
Ingredienser

INGREDIENSER: Rapsolja, vatten/vand, ÄGGULA/EGGEPLOMME/ÆGGEBLOMME*, tomatpuré, salt, vinäger/eddik, maltvinägerpulver, kryddor (bl a, svartpeppar, cayennepeppar, vitpeppar, rosépeppar, chili, vitlök), kryddextrakt (bl a libbsticka, mustkotnöt), lök, socker, arom, konserveringsmedel (E202, E211). *Ägg från frigående höns

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Hur serverar man julmat under Corona?
Hur serverar man julmat under Corona?
Har Corona försvunnit till jul? Går det att servera en vanlig julbuffé eller måste vi tänka nytt? Frågorna är många och snart är det jul. Vi på Scan har några tips.
5 tips för kommunikation på krogen
5 tips för kommunikation på krogen
Anette Rosvall är kommunikatören som blev kokboksförfattare och sedan grundade Stellagalan. Hon brinner för att berätta om mat – så vi bad henne att dela med sig av sina bästa kommunikationstips för krögare.
Konservera mera
Konservera mera
Picklade grönsaker som topping eller tillbehör, är ett populärt inslag på julbordet, och det bästa av allt: nästan allt går att pickla!