Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Spaghetti Kort Fiber

Kolonial
    • Artikelnummer: 718152
    • Märke: Kungsörnen
    • Leverantör: Lantmännen Cerealia AB
    • Förpackning: 1x10 kg
    • Nettovikt: 10 kg
    • Lev.artnr: 101200

Läs produktblad

Beskrivning

Äggfri kort spaghetti tillverkad i Lantmännens pastafabrik i Järna.

Den är kokfast med mycket bra varmhållningsegenskaper. Kungsörnens Pasta vit fiber är för dig som vill ha en pasta med extra fibrer men utan att kompromissa på smaken.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1450 kJ
Energi350 kcal
Fett2 g
varav
- mättat fett0.5 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat66 g
varav
- sockerarter3 g
- stärkelse0 g
Protein13 g
Salt0.01 g
Fiber6 g
Magnesium55 mg
Fosfor190 mg
Tillagning

Koka pastan så här för bästa resultat: 1. Koka upp rikligt med vatten, gärna 10 l per kg pasta. Tillsätt 0,25 dl salt per 10 l vatten. 2. Häll pastan i det kokande vattnet. Rör om. Starta koktiden när det börjar koka igen. 3. Koka livligt antal minuter enl förpackningen. Rör om då och då. 4. Tillsätt kallt vatten så att kokningen avstannar. Häll av vattnet. Tillagning: Vid kokning av stora mängder pasta och vid varmhållning förkorta ev. koktiden ytterligare. Koka helst i omgångar. Portionsanvisning Portioner 1 25 100 Okokt pasta 100 g 2,5 kg 10 kg Vatten 1 l 25 l 100 l Salt 0,5 tsk 0,6 dl 2,5 dl Portion (g): 100

Ingredienser

Mjöl av durumVETE och VETEtefiber (3%). Produktsammansättningen kan ändras. Läs alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra tittade på

Senaste nytt
Variera din meny i oändlighet med kål!
Variera din meny i oändlighet med kål!
Grönkål, brunkål, rödkål, savoykål, brysselkål... Det finns flera varianter i familjen som kan tillagas på många olika sätt. Här är ett axplock av våra favoritsorter och hur vi gillar att tillaga dem.
5 tips för kommunikation på krogen
5 tips för kommunikation på krogen
Anette Rosvall är kommunikatören som blev kokboksförfattare och sedan grundade Stellagalan. Hon brinner för att berätta om mat – så vi bad henne att dela med sig av sina bästa kommunikationstips för krögare.
Krydda maten med gedigen kunskap och hög kvalitet
Krydda maten med gedigen kunskap och hög kvalitet
Branka Veljovic, kryddexpert på Paulig PRO, tipsar om hur du säkerställer högsta kvalitet på kryddorna, bästa smak på tallriken och eftersmak för planeten.