Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Parmigiano Reggiano riven

Färskvaror
    • Artikelnummer: 203786
    • Märke: Wernersson Ost
    • Leverantör: Wernersson Ost AB
    • Förpackning: 10x1 kg
    • Nettovikt: 10 kg
    • Lev.artnr: 20062
Beskrivning

Italiensk hårdost som även benämns Parmesan.

Tillverkas i vissa regioner i Italien (Parma, Reggio Emilia och Modena samt en del av Bologna). Görs enbart på mjölk från rasen Brunalpine. Lagras oftast upp emot 2 år för att få den rätta gryniga konsistensen, den gula färgen och den karaktäristiska milda och salta smaken som riktigt smälter i munnen. Det får inte förekomma tillsatser i osten, vilket gör den väldigt rik på kalcium, mineraler och vitaminer. Produkten är lakto-ovo-vegetarisk.
Märkningar
Skyddad urspr bet
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (Validoo)
Energi1671 kJ
Energi402 kcal
Fett30 g
varav
- mättat fett20 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein0 g
Salt1.6 g
Ingredienser

INGREDIENSER: MJÖLK, salt, löpe.

Tillverkningsland

Italien

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Andra tittade på

Senaste nytt
Hur serverar man julmat under Corona?
Hur serverar man julmat under Corona?
Har Corona försvunnit till jul? Går det att servera en vanlig julbuffé eller måste vi tänka nytt? Frågorna är många och snart är det jul. Vi på Scan har några tips.
Nytt år & nya tag!
Nytt år & nya tag!
2019-01-15 Hoppas du har haft en bra start på det nya året och att du är laddad för ett nytt år! Vi firar in det nya året med första säsongspremiären för året kombinerat med snörapporter.
En nyhet som mättar gott
En nyhet som mättar gott
I Pågens sortiment finns bröd för alla smaker, från ljusa limpor till nyckelhålsmärkta fullkornsbröd. Nu kommer Pågen Grötbröd – en mättande nyhet som är en modern och saftig tolkning av ett klassiskt bröd.