Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Parmigiano Reggiano DOP 24 mån

Parmigiano Reggiano DOP 24 mån

Boni
Färskvaror
Art.nr. 205784
KG
1x8xca2 kg
    • Leverantör: Caseificio Boni Pro S.r.l.
    • Lev.artnr: 8205
    • Koldioxidavtryck: 18.1 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Ju mer en parmesanost lagrats desto mer intensifieras de karaktäristiska dragen. Den nötiga och gräddiga tonen blir mer framträdande och en tydligare sälta tillkommer. Färgen djupnar och det bildas allt tydligare saltkristaller vilka ger en trevlig knaprighet när man tuggar. En parmesan som lagrats i 24 månader passar utmärkt till att riva över maträtter och hjälper till att lyfta fram smakerna i maten den används till.
KlimatavtryckCO₂e/kg
18.1kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 18.1 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Vinn mot svinn
Vinn mot svinn
Tillsammans med experter inom det offentliga matsverige har vi diskuterat matsvinn och nudging. Helt enkelt: hur man gör det lätt att göra rätt!
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Tips på alkoholfritt från våra produktspecialister
Våra produktspecialister har en gedigen erfarenhet när det kommer till att hitta den bästa drycken till maten eller till baren. Här ger de sina bästa tips på produkter och hur man ska tänka för att optimera sitt alkoholfria utbud i sommar.
Frukt & Grönt information
Frukt & Grönt information
2019-10-31 Höstmörkret sänker sig och löven både skiftar färg och faller färggrant till marken. Dags för en uppdatering i detta säsongsskifte.