Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer213475

Lagrad cheddar skivad ost 35%

Färskvaror
Artikelinformation
    • Artikelnummer: 213475
    • Märke: Arla Pro
    • Leverantör: Arla Foods AB
    • Förpackning: 6x1 kg
    • Nettovikt: 6 kg
    • Lev.artnr: 797847

Läs produktblad

Beskrivning

Skivad ost i förpackning om 1 kg.

Arla Pro® lagrad cheddar skivad 35% är en engelsk cheddarost som är lagrad i minst fem månader. Färdigskivad ost är idealisk som pålägg och även när du vill göra en extra god och smakrik hamburgare. För perfekt resultat, sätt ett lock eller klosh över hamburgaren med ost på stekbordet eller pannan. Då smälter osten snabbt.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1725 kJ
Energi416 kcal
Fett35 g
varav
- mättat fett22 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0.1 g
varav
- sockerarter0.1 g
- stärkelse0 g
Protein25 g
Salt1.8 g
Ingredienser

Ingredienser: Pastöriserad MJÖLK, salt, mikrobiell löpe, syrningskultur, färgämne:betakaroten.

Tillverkningsland

Storbritannien & Nordirland

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra köpte också

Rekommenderade produkter

Andra tittade på

Senaste nytt
Krav på god djurvälfärd
Krav på god djurvälfärd
Menigo vill medverka till en sund produktion av animaliska livsmedel. Därför är det viktigt att våra leverantörer säkerställer en god djuromsorg och följer den lagstiftning som råder.
Cajsas Kök möter kunderna utomhus
Cajsas Kök möter kunderna utomhus
Cajsa Johansson är ägare och grundare av Cajsas kök, ett väletablerat restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Branschen är starkt påverkad av rådande restriktioner under den pågående pandemin med inställda konferenser och event.
Långbro värdshus lever med julbordet hela året
Långbro värdshus lever med julbordet hela året
Planeringen börjar i januari. Redan då följer de upp hur året gått och börjar så smått planera inför nästa december. – Ett framgångsrikt julbord bygger på att du verkligen levererade förra året, säger Fredrik Eriksson.