Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hälsofil 4%

Hälsofil 4%

Hälsofil 4%

Verum
Färskvaror
Art.nr. 212988
FRP
6x1 l
    • Leverantör: Norrmejerier Ek.förening
    • Nettovikt: 6 kg
    • Lev.artnr: 1238
Beskrivning
Verum® Filmjölk 4% har en krämig och fin konsistens, är aningen mildare än vanlig filmjölk och innehåller den unika mjölksyrabakterien L1A. Verum Filmjölk är en källa till vitamin D och är en naturlig källa till kalcium. All Verum Filmjölk är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att äta naturell eller med en god granola, färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum Filmjölk har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra. Förpackningen är gjord på helt förnybart material. Kartongen i förpackningen kommer från ansvarsfullt odlad skog, och korken på växtbaserade material för att minska belastningen på miljön och vår planet. Verum Fil har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra. Förpackningen är gjord på helt förnybart material. Kartongen i förpackningen kommer från ansvarsfullt odlad skog, och korken på växtbaserade material för att minska belastningen på miljön och vår planet.
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.