Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Oxfilé Sverige

Oxfilé Sverige

Scan
Färskvaror
Art.nr. 214542
KG
1x4xca2,11 kg
    • Leverantör: Hk Scan AB
    • Lev.artnr: 423359
    • Koldioxidavtryck: 65.7 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Denna oxfilé är djupkyllagrad och är ett av Scans möraste kött. Den extra mörningen kommer genom lagring vid låg temperatur under minst 5 veckor. Rumstemperera gärna köttet i 30 minuter. Krydda med salt och svartpeppar. Bryn därefter filén hel eller i tjocka skivor, i smör och olja. Stek färdigt i ugn på 125°C till en innertemperatur av 58°C för rosa kött. Låt köttet vila innan det serveras. Till nötkött passar många kryddor bl.a timjan.
Praktisk info
Säsongsartikel
Märkningar
KlimatavtryckCO₂e/kg
65.7kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 65.7 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Leverera krispiga pommes frites med McCains friteringsskola
Leverera krispiga pommes frites med McCains friteringsskola
Pommes frites är helt avgörande för en lyckad måltid och ändå är det den mest förbisedda produkten på tallriken. McCain lär dig allt från förvaring och tillagning till servering av varma, krispiga pommes frites. Allt för en lyckad utkörning.
Fredrik har knäckt koden
Fredrik har knäckt koden
Personal och chefer som mår bra, trivs och är engagerade – det var målet när Fredrik Eriksson lanserade programmet Krogkoden. Krogkoden innehåller internutbildningar, inspirationsdagar, rutiner och struktur som har hjälpt koncernen igenom krisen.
Sås & smaksättare
Sås & smaksättare