Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kalvfärs 15%

Kalvfärs 15%

Färskvaruhallen Menigo
Färskvaror
Art.nr. 214097
KGD
1x10 kg
KG
1x1xca10 kg
    • Leverantör: Servicestyckarna AB
    • Lev.artnr: 214097
    • Koldioxidavtryck: 31.1 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Kalvfärs är traditionellt ett milt, ljust och magert, men färgen kan variera något beroende på den järnmängd kalven fått i sig. Kalvfärs används som bas i klassiska wallenbergare, tillsammans med ströbröd, ägg och grädde. Även populärt i frikadeller. Malningsgrad 1mm.
Praktisk info
Ej vacuumförpackad
KlimatavtryckCO₂e/kg
31.1kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 31.1 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Annonsering och materialspecifikationer
Annonsering och materialspecifikationer
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.