Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Burger vegan, Burger of Heaven

Djupfryst
    • Artikelnummer: 411615
    • Märke: Peas of heaven
    • Leverantör: H. Karlssons Charkuterier AB
    • Förpackning: 8x880 g
    • Nettovikt: 7,04 kg
    • Lev.artnr: 65101

Läs produktblad

Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi956 kJ
Energi228 kcal
Fett17 g
varav
- mättat fett7.7 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat4.9 g
varav
- sockerarter1.1 g
- stärkelse0 g
Protein14.4 g
Salt1.3 g
Tillagning

Stek i olja på medel/hög temp. Se till att lägg i burgaren när pannan är varm. Stek tills du når en innertemperatur på 72 grader.

Ingredienser

Rehydrerat ärtprotein, vatten, rapsolja, vegetabiliskt fett (kokos, shea, kakao), naturligt färgextrakt (sötpotatis, äpple), citrusfibrer, salt, krossad svartpeppar, lök, citronjuicekoncentrat, förtjockningsmedel (methylcellulosa), konserveringsmedel (natriumdiacetat, kaliumsorbat), antioxidationsmedel (solroslecitin), arom, majsstärkelse, kaliumklorid, socker, järn, riboflavin, vitamin B12. Ärtprotein (från EU)

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Variera din meny i oändlighet med kål!
Variera din meny i oändlighet med kål!
Grönkål, brunkål, rödkål, savoykål, brysselkål... Det finns flera varianter i familjen som kan tillagas på många olika sätt. Här är ett axplock av våra favoritsorter och hur vi gillar att tillaga dem.
5 tips för kommunikation på krogen
5 tips för kommunikation på krogen
Anette Rosvall är kommunikatören som blev kokboksförfattare och sedan grundade Stellagalan. Hon brinner för att berätta om mat – så vi bad henne att dela med sig av sina bästa kommunikationstips för krögare.
Krydda maten med gedigen kunskap och hög kvalitet
Krydda maten med gedigen kunskap och hög kvalitet
Branka Veljovic, kryddexpert på Paulig PRO, tipsar om hur du säkerställer högsta kvalitet på kryddorna, bästa smak på tallriken och eftersmak för planeten.