Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Quorn Nuggets Vegan

Djupfryst
    • Artikelnummer: 410635
    • Märke: Quorn
    • Leverantör: Quorn Foods Sweden AB
    • Förpackning: 5x100x20 g
    • Nettovikt: 10 kg
    • Lev.artnr: A04437

Läs produktblad

Beskrivning

Fryst.

Gjorda av superproteinet mycoprotein (54 %). Lakto-ovo-vegetarisk med låg halt av mättat fett, en bra källa till både protein och fibrer. Klimatavtryck: 0,26 kg CO2e per 100 g, vilket gör dem till både ett gott och klimatvänligt alternativ.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi858 kJ
Energi204 kcal
Fett3.1 g
varav
- mättat fett0.3 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat26 g
varav
- sockerarter2.2 g
- stärkelse0 g
Protein12 g
Salt1.5 g
Fiber12 g
Tillagning

Värm ugnen till 220 °C, varmluft 200 °C/gasläge 6. Lägg på en bakplåt och tillaga i mitten av ugnen. Alla spisar är olika, detta är endast riktlinjer. Kontrollera att produkten är genomvarm före servering.

Ingredienser

Mycoprotein (54 %), VETEMJÖL (VETEMJÖL, kalciumkarbonat, järn, niacin & tiamin), vegetabilisk olja (solros, rapsolja), vatten, VETESTÄRKELSE, stabiliseringmedel: kalciumklorid, kalciumacetat; ärtprotein, potatisprotein, salt, naturligt aromämne, VETEGLUTEN, ärtfiber, semolina med VETE, jäst, stabiliseringsmedel: karragenan, natriumalginat; salvia & salviaextrakt, lökpulver, vitlökspulver, vitpeppar, lökextrakt, färgämne: paprikaextrakt; stabiliseringmedel: hjorthornssalt.

Tillverkningsland

Storbritannien & Nordirland

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Senaste nytt
Högtider i kristider
Högtider i kristider
Matsverige och Richard Tellström om julen 2020. Reflektioner, tips och idéer inför en jul som kommer att bli annorlunda.
Seamless värdebevis
Seamless värdebevis
Lyckas med vegetariskt och hållbart på menyn
Lyckas med vegetariskt och hållbart på menyn
Gästernas sug efter vegetariskt och flexitariskt fortsätter att öka. I dag förväntar man sig också en lika god upplevelse av gröna, hållbara rätter som av andra alternativ.