Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dagens Black & White

Dagens Black & White

Findus
Djupfryst
Art.nr. 440168
FRP
8x380 g
    • Leverantör: Findus Sverige AB
    • Nettovikt: 3,04 kg
    • Lev.artnr: 96008431
    • Koldioxidavtryck: 11.2 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Dagens Black & White från Findus passar utmärkt för dig som har ont om tid, men fortfarande vill njuta av god mat till vardags! Rätten innehåller två sorters kött och två härliga såser, och skapar tillsammans en riktig god smakupplevelse. Varför välja en måltid, när du kan välja två? Köttet består av en mustig pepparbiff och en färsbiff som serveras tillsammans med krispiga potatiskroketter och gröna bönor. Rätten fulländas med en utsökt bearnaisesås och en smakrik rödvinssås. Tillagningen är enkel, du behöver bara värma upp din Black & White i mikron eller ugnen. Findus har arbetat med att skapa god mat i över 70 år, och vår Dagens Black & White har tagits fram av våra kockar med målet att erbjuda bra mat på ett smidigt sätt. Dessutom ser de alltid till att framtagningen sker med minsta möjliga påverkan på miljön. Det ligger mycket omtanke bakom allt från smakerna, råvarorna och näringshållet.
KlimatavtryckCO₂e/kg
11.2kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 11.2 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.