Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer206273

Pork briskett sousvide

Färskvaror
Artikelinformation
    • Artikelnummer: 206273
    • Märke: Lithells
    • Leverantör: Atria Sverige AB
    • Förpackning: 1x6xca1 kg
    • Lev.artnr: 7130

Läs produktblad

Beskrivning

Ett benfritt revbensspjäll med 97% kötthalt, som är långsamt tillagat.

Ingen tillsatt vätska för tydligare köttsmak och köttextur. Brynt för fin stekyta och smaksatt med salt, svartpeppar och lök.
Praktisk info
Fött, uppfött och slaktat i Sverige. Sous Vide
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi800 kJ
Energi190 kcal
Fett12 g
varav
- mättat fett4.6 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0.5 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein21 g
Salt1.6 g
Tillagning

Färdiglagad. Skiva och värm i 100 % ånga ca 65-70° C ugnsvärme alternativt skiva och stek, alternativt glaza/rubba och värm i varmluftsugn ca 170° C. Använd gärna skyn till sås alternativt häll den på köttet vid uppvärmning.

Ingredienser

Griskött* (98%) (benfritt revbensspjäll), salt. Mängd sky: ca 13% *Fött uppfött och slaktat i Sverige.

Tillverkningsland

Sverige

Ursprungsdeklaration

Fött uppfött och slaktat i Sverige.

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Andra köpte också

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Fredrik Eriksson: Flexibilitet är vårt ledord
Fredrik Eriksson: Flexibilitet är vårt ledord
Restaurangen på Nationalmuseet tvingades stänga i tre månader. Långbro Värdshus fick nyanställa och utöka uteserveringen. Fredrik Eriksson, krögare och ägaren till de båda restaurangerna, har haft en minst sagt omväxlande försommar i pandemins skugga.
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
På en brygga under bar himmel i Maldiverna ligger den nyöppnade restaurangen Overseas by Mathias Dahlgren.
Länge leve måltiden
Länge leve måltiden
Flexibla utbildningar och tydliga arbetsvillkor kan locka en ny generation till hotell- och restaurangbranschen. Genom att erbjuda en inspirerande arbetsplats och förutsättningar för att ha roligt på jobbet ökar chanserna att nå långsiktig framgång.