Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pulled Turkey Sousvide

Färskvaror
    • Artikelnummer: 208075
    • Märke: Tulip
    • Leverantör: Danish Crown Foods Sweden AB
    • Förpackning: 8x500 g
    • Nettovikt: 4 kg
    • Lev.artnr: 80005653

Läs produktblad

Beskrivning

Mört och smakfullt långtidslagat kött av magert kalkonlår med många användningsområden; på tacobuffé, eller som fyllning i t ex hamburgerbröd, pita, wraps, paj eller bakad potatis.

Mild fin smak.
Märkningar
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi504 kJ
Energi120 kcal
Fett5 g
varav
- mättat fett1.5 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat1.5 g
varav
- sockerarter1 g
- stärkelse0 g
Protein17 g
Salt1.5 g
Tillagning

Ta köttet ur påsen, lägg det i en lagom stor ugnsform eller på ett grillfat och häll över skyn som steken ligger i. Ugn: Ca. 40 min på 180 °C. Grill: Ca. 30 min på indirekt värme Ta steken från grillen/ugnen och dra isär köttet med 2 gafflar och vänd runt köttet innan servering.

Ingredienser

Kalkonkött (82%), vatten (12%), salt, kryddor, maltodextrin, socker, lök, surhetsreglerande medel (E 331, E 330), modifierad majsstärkelse, vitlök, tomatpulver, örtkryddor, citronextrakt, kryddextrakt.

Tillverkningsland

Tyskland

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Senaste nytt
Hushållsglass
Hushållsglass
Äntligen Kycklingkebab av svensk kyckling!
Äntligen Kycklingkebab av svensk kyckling!
Upptäck Kronfågels nya kycklingkebab – gjord av svensk lårfilé. Kycklingkebab är enkelt att servera i bröd, men även gott på pizza, i sallad och pasta.
Sparris – en av våra mest efterlängtade vårprimörer
Sparris – en av våra mest efterlängtade vårprimörer
2019-03-12 När vintern fortfarande har ett stadigt grepp över stora delar av landet kan vi skönja en av de första och mest välkomna vårtecknen i grönsaksvärlden, när första vita sparrisen drar igång och den europeiska sparrissäsongen ligger för dörren.