Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vegochorizo

Djupfryst
    • Artikelnummer: 409789
    • Märke: Anamma
    • Leverantör: Orkla Foods Sverige
    • Förpackning: 1x40x75 g
    • Nettovikt: 3 kg
    • Lev.artnr: 454039477

Läs produktblad

Beskrivning

Anamma Vegochorizo är en god, vegansk chorizokorv baserad på sojaprotein.

Chorizon passar bra för dig som vill laga egna goda grytor och gratänger från grunden och den är också utmärkt att servera i ett korvbröd med goda tillbehör. Chorizon passar alla då den är fri från både gluten, mjölk, ägg och animaliska råvaror. Tillagad i Sverige. Anamma Vegochorizo har mer än 60% mindre klimatpåverkan jämfört med chorizo.
Märkningar
Glutenfri
Laktosfri
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi776 kJ
Energi185 kcal
Fett12 g
varav
- mättat fett1 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat5.2 g
varav
- sockerarter2.5 g
- stärkelse0 g
Protein13 g
Salt1.5 g
Tillagning

Värm alltid från fryst till en centrumtemperatur på +70°C. Förvärm ugnen. Kombiugn: 150°C, ingen ånga: 14-16 minuter. Kan värmas på rullgrill, förvärmning rekommenderas. Kan även stekas.

Ingredienser

Vatten, SOJAPROTEIN, rapsolja, lök, paprika, kryddor (bl.a. spiskummin, koriander, muskot), salt, majsstärkelse, vitlök, äppelextrakt, socker, ärtfiber, ärtstärkelse, naturliga aromer, rökarom, stabiliseringsmedel (metylcellulosa), färgämne (järnoxid).

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Andra tittade på

Senaste nytt
Julens favoriter med Atria
Julens favoriter med Atria
Köttbullar, korv och skinka. Här hittar du julbordets favoriter från Atria.
Österlensaffran
Österlensaffran
Som Sveriges enda ekologiska saffransproducent, levererar Österlensaffran till Skandinaviens finaste restauranger och bagerier.
Anna Norström - om höstens trender
Anna Norström - om höstens trender
"Mer Närodlat, grönt och giftfritt på menyn i höst - och sluta med buféer! " Det är journaltisten och matkritikern Anna Norströms råd till branschen.