Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skinka med Tryffel Ugnsbakad

Skinka med Tryffel Ugnsbakad

Citterio
Färskvaror
Art.nr. 209992
KG
1x2xca3 kg
KGD
1xca3 kg
    • Leverantör: Giuseppe Citterio S.p.a.
    • Lev.artnr: 45513
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Den ungsbakade skinkan tillverkas av noggrant utvalt fläskkött, som tillagas varsamt för att behålla sin saftighet och smak. Under tillagningsprocessen tillsätts också äkta tryffel, vilket ger en unik smak till skinkan. Skinkan är perfekt för dem som älskar den klassiska kombinationen av skinka och tryffel. Den kan användas som pålägg på smörgåsar, i wraps eller som en del av en exklusiv charkuterier-bricka. Skivad tunt är den också ett populärt inslag i gourmeträtter och sallader där den tillför en elegant smak.
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Har du en prisbelönt Whisky?
Har du en prisbelönt Whisky?
Ofta ansedda som riktmärkena för Single Malt whiskies, Lagavulin 16 och Talisker 10 är två absoluta måsten för din bar. Single malts innebär att de kommer från mältat korn från ett och samma destilleri.
Långsamtväxande kraftiga och friska fåglar
Långsamtväxande kraftiga och friska fåglar
Den franska märkningen Label Rouge står för hög kvalitet, livsmedelssäkerhet och god djuromsorg.
Avsnitt 18: Nya smaker i älskade hav
Avsnitt 18: Nya smaker i älskade hav