Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skinka med Tryffel Ugnsbakad

Skinka med Tryffel Ugnsbakad

Citterio
Färskvaror
Art.nr. 209992
KG
1x2xca3 kg
KGD
1xca3 kg
    • Leverantör: Giuseppe Citterio S.p.a.
    • Lev.artnr: 45513
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Den ungsbakade skinkan tillverkas av noggrant utvalt fläskkött, som tillagas varsamt för att behålla sin saftighet och smak. Under tillagningsprocessen tillsätts också äkta tryffel, vilket ger en unik smak till skinkan. Skinkan är perfekt för dem som älskar den klassiska kombinationen av skinka och tryffel. Den kan användas som pålägg på smörgåsar, i wraps eller som en del av en exklusiv charkuterier-bricka. Skivad tunt är den också ett populärt inslag i gourmeträtter och sallader där den tillför en elegant smak.
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Hur bygger man ett bra alkoholfritt sortiment?
Hur bygger man ett bra alkoholfritt sortiment?
Hur bygger man ett bra alkoholfritt sortiment och samtidigt ökar snittnotan. David Lagnetoft reder ut det.
Skapad i Lynchburg, drucken världen över
Skapad i Lynchburg, drucken världen över
I Lynchburg, Moore County, Tennessee skapas en av världens mest klassiska whiskeys. Men dricka den, det får du göra någon annanstans.
God stämning på grillen
God stämning på grillen
I höstas öppnade den redan hyllade restaurang Folkparken på Sveavägen i Stockholm. Grundarna Martin och Magnus ville skapa en välkomnande mötesplats dit man går för att umgås – och för att smaka på det bästa som eld och rök kan erbjuda.