Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Prosciutto di Parma DOP 30 Månader

Prosciutto di Parma DOP 30 Månader

Simonini
Färskvaror
Art.nr. 213385
KG
1x2xca7-8 kg
    • Leverantör: Simonini Vittori S.r.l.
    • Lev.artnr: A03/00
    • Koldioxidavtryck: 10.4 kg CO₂e/kg
Beskrivning
Äkta DOP Prosciutto di Parma av hög kvalité. Produceras av noga utvalda lår som lämpar sig bra för lång Lufttorkning. Den långa lagringstiden bidrar till en djup och balanserad smak. urbenad och platt i formen. Ursprung Italien.
Praktisk info
DOP står för Denominazione di Origine Protetta. Motsvarigheten i Sverige heter SUB (skyddad ursprungsbeteckning) vilket anger att ”en matvara eller lantbruksprodukt både härstammar från, samt är framställd, bearbetad och tillverkad i ett specifikt område”.
Märkningar
KlimatavtryckCO₂e/kg
10.4kg
Varje kilo av varan påverkar klimatet motsvarande utsläppen av 10.4 kg koldioxid.
Läs mer om hur vi beräknar klimatavtryck
Näringsdeklaration
Senaste nytt
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Så tolkar du lagerstatus på dina varor
Vad betyder egentligen de olika färgerna i webbshopen? Vi guidar dig genom lagernivåerna så du kan lägga smartare beställningar hos oss.
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Ostfärs på menyn. Dags att prova något nytt!
Pannoumi Stek & Grillost fortsätter sitt segertåg i det professionella köket. Osten tillverkas på Skånemejerier i Kristianstad, av mjölk från lokala gårdar. Pannoumi finns som skivor, tärnad och som färs. En variant för alla tillfällen helt enkelt!
Mat i kristider
Mat i kristider
Stora samhällskriser har genom historien påverkat de livsmedel människor köpt och de maträtter som serverats. Måltidsforskaren Richard Tellström ger oss en resumé av de maträtter som klarat sig bäst och sämst i vår svenska matkultur.