Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hjortsalami Chili NZ

Färskvaror
    • Artikelnummer: 214574
    • Märke: Mountain River
    • Leverantör: Mountain River AB
    • Förpackning: 1x150 g
    • Nettovikt: 0,15 kg
    • Lev.artnr: 410205

Läs produktblad

Beskrivning

En salami som är producerad i Norra Italien vid Comosjön av ett mindre familjeföretag som på ett hantverksmässigt sätt skapar vår hjortsalami.

Vi använder endast kött från unga kronhjortar för bästa kvalitet och denna salami har en viss hetta tack vare chili som vi har tillsatt.
Praktisk info
Född: Nya Zeeland, Uppfödd: Nya Zeeland, Slaktad: Nya Zeeland, Styckad: EU
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1620 kJ
Energi320 kcal
Fett22 g
varav
- mättat fett9 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein34 g
Salt3.8 g
Tillagning

Skivas och äts som den är.

Ingredienser

HJORTKÖTT (70%), FLÄSKKÖTT (27%),SALT, DEXTROS, KRYDDOR (PAPRIKA, PEPPAR, CHILI), AROMER . ANTIOXIDANT: E300. KONSERVERINGMEDEL: E252, E250.

Tillverkningsland

Italien

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Hur serverar man julmat under Corona?
Hur serverar man julmat under Corona?
Har Corona försvunnit till jul? Går det att servera en vanlig julbuffé eller måste vi tänka nytt? Frågorna är många och snart är det jul. Vi på Scan har några tips.
Så här lyckas du med utomhusmatlagning
Så här lyckas du med utomhusmatlagning
Att ”mat smakar bäst utomhus” är vida känt. Erik Beckman, svensk mästare i utomhusmatlagning och delägare i Restaurang Sjön i Jönköping, guidar dig till en lyckad måltid utomhus.
Så blev uteserveringen krogarnas räddning
Så blev uteserveringen krogarnas räddning
Efter två år av pandemirestriktioner kan krögaren bakom restaurangerna Nils och Gustav Adolf i Malmö svara på vad som räddat restaurangerna – och det är uteserveringen. Här delar hon med sig av sina bästa tips inför sommaren.