Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Finax Mixlåda Favoritbröd Tina och servera

Djupfryst
    • Artikelnummer: 403804
    • Märke: Finax bröd
    • Leverantör: Bageri Gruppen Sverige AB
    • Förpackning: 1x9xca 565 g
    • Nettovikt: 5,08 kg
    • Lev.artnr: 33101

Läs produktblad

Praktisk info
Innehåller skivat bröd: 4 x Skörda, 3 x Gyllene Havre och 2 Gyllene fullkorn. Totalt 123 skivor
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1100 kJ
Energi270 kcal
Fett2.9 g
varav
- mättat fett0.4 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat50 g
varav
- sockerarter9.2 g
- stärkelse0 g
Protein9 g
Salt1 g
Fiber5.4 g
Ingredienser

VETEmjöl, vatten, sirap, HAVREflingor (5%), fullkornsmjöl av RÅG, lingon, jäst, VETEgluten, surdeg av VETE, salt, rapsolja. VETEmjöl, vatten, fullkornmjöl av VETE, vört av KORN, RÅGmjöl, klippt RÅG, linfrö, solrosfrö, fullkornmjöl av RÅG, VETEgluten, jäst, surdeg av VETE, salt, KORNmalt, rapsolja. Fullkornsinnehåll: 20% motsvarande 30% av torrvikten. Vatten, VETEmjöl, fullkornsmjöl av VETE, sirap, HAVREflingor, VETEgluten, fullkornsmjöl av HAVRE, fullkornsmjöl av RÅG, lingon, rapsolja, surdeg av VETE, salt, jäst, VETEkli.

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra köpte också

Rekommenderade produkter

Andra tittade på

Senaste nytt
Från krogkök till skolkök
Från krogkök till skolkök
På Tångvallaskolan i Vellinge står poke bowls, smörrebröd och hulken-shots på menyn. Före detta krögaren Fredrik Nilsson är nybliven kökschef i skolköket och bjuder på skolmat inspirerad av restaurangvärlden.
Roupéz Profile AB
Roupéz Profile AB
Att göra ett gott första intryck är viktigt, det är vi nog många som tycker. Ibland är det dock inte så lätt att hinna med både design och beställningsjobb av profilkläder när vardagens olika uppgifter hopar sig.
Semmeldagen är här!
Semmeldagen är här!
Kärt barn har många namn, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, hetvägg, men varför äter vi egentligen denna underbara bakelse just denna dag?