Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer410081

Surdegsbröd glutenfritt

Djupfryst
Artikelinformation
    • Artikelnummer: 410081
    • Märke: Gluten Free Makers
    • Leverantör: Gluten Free Makers Gfm AB
    • Förpackning: 8x460 g
    • Nettovikt: 3,68 kg
    • Lev.artnr: 2845
Beskrivning

Ett ljust gourmetbröd med surdeg som är saftigt, naturligt glutenfritt och färdigskuret.

Rosta i brödrost eller värm i ugn för ett extra saftigt inre och frasigt yttre. Gourmet surdegsbröd passar utmärkt till snittar i buffén, frukostbröd eller att göra varma mackor av. Gluten Free Makers produkter är bakade i Sverige och fria från gluten, animaliska produkter, raffinerat socker, vetestärkelse, tillsatser & konserveringsmedel. Varje produkt har skapats med mycket omtanke, lång receptutvecklingsperiod, många smaktester och med de absolut bästa råvarorna för att du ska få avnjuta en riktigt god glutenfri gourmetprodukt. Gluten Free Makers produkter gör dig, dina smaklökar & världen gott!
Glutenfri
Sockerfri
Fri från mjölk
Vegan
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (Validoo)
Energi714 kJ
Energi170 kcal
Fett1 g
varav
- mättat fett0.2 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat33 g
varav
- sockerarter2.5 g
- stärkelse0 g
Protein4.1 g
Salt1 g
Fiber6.7 g
Ingredienser

Ingredienser: Vatten, majsmjöl, bovetemjöl, agavenektar, malda psylliumfröskal, tapiokamjöl, surdegspulver av ris (3%), fermenterat rismjöl, havssalt och jäst.

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra tittade på

Andra köpte också

Senaste nytt
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
Mathias Dahlgren tar det naturliga köket till Maldiverna
På en brygga under bar himmel i Maldiverna ligger den nyöppnade restaurangen Overseas by Mathias Dahlgren.
Fredrik Eriksson: Flexibilitet är vårt ledord
Fredrik Eriksson: Flexibilitet är vårt ledord
Restaurangen på Nationalmuseet tvingades stänga i tre månader. Långbro Värdshus fick nyanställa och utöka uteserveringen. Fredrik Eriksson, krögare och ägaren till de båda restaurangerna, har haft en minst sagt omväxlande försommar i pandemins skugga.
Tips till branschen
Tips till branschen
Inför en återgång från restriktioner och stundande prishöjningar tipsar några branschkollegor om sätt att utveckla sitt erbjudande