Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Portionsdessert Choklad Hallon Tina och servera

Djupfryst
    • Artikelnummer: 114485
    • Märke: Frödinge
    • Leverantör: Frödinge Mejeri AB
    • Förpackning: 1x40x60 g
    • Nettovikt: 2,4 kg
    • Lev.artnr: 30261

Läs produktblad

Beskrivning

Lagom stora, himmelskt goda moussedesserter i flera spännande lager.

Små underverk, skapade med kärlek och hantverkstradition, på färsk mjölk och grädde från gårdar runt hjärtat av Frödinge. Förpackade på ett sätt som gör de lätta att förvara - och servera.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1051 kJ
Energi250 kcal
Fett14 g
varav
- mättat fett10 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat28 g
varav
- sockerarter16 g
- stärkelse0 g
Protein2.3 g
Salt0.14 g
Tillagning

Bäst före gäller fryst. Tina 60 minuter före servering. Hållbarhet kylt max 2 dygn. (Swedish)

Ingredienser

GRÄDDE, vatten, socker, SKUMMJÖLK, glukos-fruktos sirap, choklad (5%) (kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN)), fettreducerat kakaopulver, SKUMMJÖLKSPULVER, koncentrat av hallonjuice, modifierad potatisstärkelse, surhetsreglerande medel(citronsyra, natriumcitrat), förtjockningsmedel(pektin), koncentrat av aroniajuice, fruktkärnmjöl, koncentrat av fläderbärsjuice, naturlig arom.

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra köpte också

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Klart svensk pizza ska ha svensk chark
Klart svensk pizza ska ha svensk chark
Scans lufttorkade sortiment är gjort på 100 % svensk rapsgris från nio utvalda svenska gårdar. I januari öppnade Svenska Pizzaköket i Midsommarkransen, med napolitanska pizzor med en svensk twist och Scans hela charkuterier bland toppingarna.
I huvudet på en krogentreprenör
I huvudet på en krogentreprenör
Pontus Frithiof är kocken som blev krögare som blev krogentreprenör. Som valde bort fine dining på Stureplan till förmån för museirestauranger, tågservering och nya storsatsningen på Arlanda.
Frukt & Grönsaker
Frukt & Grönsaker