Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Jordgubbstårta Tina och servera

Djupfryst
    • Artikelnummer: 717048
    • Märke: Frödinge
    • Leverantör: Frödinge Mejeri AB
    • Förpackning: 4x1,25 kg
    • Nettovikt: 5 kg
    • Lev.artnr: 61001

Läs produktblad

Beskrivning

Jordgubbstårta är en härligt fluffig gräddtårta med lager av saftig sockerkaka, vaniljkräm och jordgubbssylt.

På toppen rikligt med friska syrliga skivade jordgubbar. Bakad i Frödinge.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi900 kJ
Energi220 kcal
Fett12 g
varav
- mättat fett8 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat26 g
varav
- sockerarter16 g
- stärkelse0 g
Protein3 g
Salt0.3 g
Ingredienser

GRÄDDE, vatten, jordgubbar 13%, socker, ÄGG,VETEMJÖL, vegetabilisk fett (kokos),glukosfruktossirap, potatisstärkelse, bakpulver(dinatriumdifosfat, natriumbikarbonat),SKUMMJÖLKSPULVER, glukossirap, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider avfettsyror), surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrater), förtjockningsmedel (pektin,fruktkärnmjöl), aroniajuicekoncentrat, stabiliseringsmedel (alginsyra), MJÖLKPROTEIN, fläderbärskoncentrat, salt, naturlig arom, färgämne(betakaroten). Kan innehålla spår av nötter och mandel. (Swedish)

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Andra köpte också

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Semmeldagen är här!
Semmeldagen är här!
Kärt barn har många namn, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, hetvägg, men varför äter vi egentligen denna underbara bakelse just denna dag?
Äntligen svenskodlat på bred front!
Äntligen svenskodlat på bred front!
I juni står vi inför en stor våg av säsongsstarter för svenskodlade grönsaker. Basprodukter som isberg, broccoli, blomkol, romansallat, fänkål och rosésallat börjar skärdas. Men även bär som jordgubbar och hallon.
Säsong för skogens skafferi
Säsong för skogens skafferi
Nu är det hög tid att dra ut i skogen och frossa i bär och svamp.