Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Chokladtårta Amerikans

Djupfryst
    • Artikelnummer: 736997
    • Märke: Condito
    • Leverantör: Säljpartner Häll & Co AB
    • Förpackning: 6x1 kg
    • Nettovikt: 6 kg
    • Lev.artnr: 8104881

Läs produktblad

Beskrivning

Fylld med härlig chokladcrème och täckt med ett tunt lager choklad som toppats med ringlad nougat.

En tårta för den passionerade chokladälskaren. Produkten är lakto-ovo-vegetarisk.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1862 kJ
Energi446 kcal
Fett27.1 g
varav
- mättat fett6.3 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat44.7 g
varav
- sockerarter30.1 g
- stärkelse0 g
Protein4.7 g
Salt0.45 g
Fiber2.4 g
Tillagning

Tina upp kakan i kylen ca 6-8 timmar. Förvara den upptinade kakan i kylen (6-7 °C) och konsumera den inom 48 timmar. Skall ej frysas efter upptining!

Ingredienser

Socker, veg. olje (raps), ÄGG, VETEMJÖL, glasyr (9%) (socker, veg. olja (raps), fettreducerat kakao, veg. fett (palm), LAKTOS, sött VASSLEPULVER (MJÖLK), emulgeringsmedel (E322)), vatten, GRÄDDE (MJÖLK), choklad (5%) (socker, kakaomassa, kokossmör, klarifierat SMÖR (MJÖLK), fettreducerad kakao, emulgeringsmedel (E322) (SOYA)) VETESTÄRKELSE, mod. potatisstärkelse (E1414), fettreducerat pulver, dekoration (socker, veg. fett (palm), veg. olja (raps), HASSELNÖTTER, SKUMMJÖLKSPULVER, fettreducerat kakao, emulgeringsmedel (E322), salt), sött VASSLEPULVER, ÄGGVITEPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, förtjockningsmedel (E401), bakpulver (E450, E500, E341), emulgeringsmedel (E471, E475, E481), salt, veg. fett (palm), glukossirap, LAKTOS, MJÖLKPROTEIN, surhetsregelerande medel (E300). Kan innehålla spår av JORDNÖTTER, andra NÖTTER.

Tillverkningsland

Tyskland

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Senaste nytt
Frukt och grönt
Frukt och grönt
Högsta hygienstandard i köket
Högsta hygienstandard i köket
Få branscher är lika beroende av god hygien för sin lönsamhet som restaurang- och cafébranschen. Genom att främja goda hygienrutiner skapar du både en trygg gästupplevelse och arbetsplats.
Optimerad lunchservering
Optimerad lunchservering
Bättre mat, kortare köer och nöjdare kunder. På tidningshuset by Pontus har man lyssnat på sina kunder och tänkt ett extra varv för att förbättra lunchupplevelsen.