Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kanelbulle Tina & Servera

Djupfryst
    • Artikelnummer: 711204
    • Märke: Findus
    • Leverantör: Findus Sverige AB
    • Förpackning: 1x60x35 g
    • Nettovikt: 2,1 kg
    • Lev.artnr: 96011823

Läs produktblad

Beskrivning

Findus populära kanelbullar.

Nybakade, med läcker kanelfyllning och toppad med pärlsocker. Gräddad och klar. Så populär att den t o m fått en egen dag, 4:e oktober i almanackan.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1498 kJ
Energi358 kcal
Fett11 g
varav
- mättat fett0.8 g
- enkelomättat fett6.3 g
- fleromättat fett3 g
Kolhydrat57 g
varav
- sockerarter21 g
- stärkelse0 g
Protein6 g
Salt0.28 g
Kalcium25 mg
Järn0.9 mg
Fiber2.3 g
Folsyra40 µg
Kalium110 mg
Magnesium15 mg
Natrium0.17 g
Niacin1.9 mg
Fosfor75 mg
Riboflavin0.06 mg
Selen2.1 µg
Tiamin0.12 mg
Vitamin A 80 µg
Zink0.6 mg
Tillagning

I konvektionsugn eller kombiugn: 150°C ca 5 minuter.

Ingredienser

VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kanel, majsstärkelse, modifierad potatisstärkelse, salt, emulgeringsmedel (E471**), socker, potatisstärkelse, maltmjöl av VETE, vanillin och mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung: Sverige. Kanelen är importerad och tillsatt för den goda smaken. **Vegetabiliskt ursprung

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Senaste nytt
Vegetarian, vegan eller lakto-ovo-vegetarisk?
Vegetarian, vegan eller lakto-ovo-vegetarisk?
Vegetarisk mat delas traditionellt in i olika grupper, här klargör vi hur vi definierar vegansk och vegetariskt.
Optimera Lunchserveringen
Optimera Lunchserveringen
Bättre mat, kortare köer och nöjdare kunder. På tidningshuset by Pontus har man lyssnat på sina kunder och tänkt ett extra varv för att förbättra lunchupplevelsen.
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
”Jag tror att hållbarhet är den enda vägen framåt”
Årets Stellakock heter Elvira Lindqvist och är kökschef på Fotografiska i Stockholm. För Menigo berättar hon om sin passion för hållbarhet och varför det behövs ett särskilt pris för kvinnliga kockar.