Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
795323

Färsbullstimbal

Djupfryst
Artikelinformation
  • Märke: Findus
  • Kategori: Timbal
  • Leverantör: Findus Sverige AB
  • Förpackning: 1x252x10 g
  • Nettovikt: 2.52 kg
  • Lev.artnr: 96008623
Beskrivning
En blandtimbal gjord på Ox- och skinkpuré, med ägg och en god smaksättning. Servera gärna som en köttbullsrätt.
Beskrivning

En blandtimbal gjord på Ox- och skinkpuré, med ägg och en god smaksättning.

Servera gärna som en köttbullsrätt.
Praktisk info
Ca 252 x 10 g.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi817 kJ
Energi195 kcal
Fett12 g
varav
- mättat fett3.6 g
- enkelomättat fett6 g
- fleromättat fett1.8 g
Kolhydrat8.8 g
varav
- sockerarter1.5 g
- stärkelse0 g
Protein13 g
Salt1 g
Biotin0 µg
Kalcium25 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0.9 mg
Fiber0.3 g
Folsyra15 µg
Jod0 µg
Kalium190 mg
Magnesium15 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0.39 g
Niacin4 mg
Fosfor120 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0.28 mg
Selen14 µg
Tiamin0.16 mg
Vitamin A 50 µg
Vitamin B120.6 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0.6 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink1.7 mg
Tillagning

Lägg djupfrysta timbaler i ett bleck. Häll lite vatten/buljong i botten (ca 1 dl per 1/1 GN) och pensla med olja eller matfett före uppvärmning. Värm med lock till 70°C centrumtemperatur. Förvärm ugnen. Tillaga i 100 % ånga, 100°C cirka 7 minuter. Mikrougn (750 W), 160 gram, cirka 3-4 minuter.

Ingredienser

ÄGGVITA, nötkött 18 %, griskött 18 %, ÄGGULA, modifierad majsstärkelse, lök, rapsolja, sojasås (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), katrinplommonpuré, salt, nötköttsbuljong, karamelliserat socker, kryddor, socker, solrosolja och kryddextrakt. *Ingående veteprotein innehåller ej gluten.

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Andra köpte också

Rekommenderade produkter