Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
204258

Oxbringa rimmad hel sous vide

Färskvaror
Artikelinformation
  • Märke: Chefs Basic
  • Kategori: Sous vide
  • Leverantör: Menigo
  • Förpackning: 1xca 4xca2 kg, 1xca2 kg
Beskrivning
Rimmad oxbringa med angenäm smak av kött och sälta. Hel bit som är tillagad enligt sous vide.
Beskrivning

Rimmad oxbringa med angenäm smak av kött och sälta.

Hel bit som är tillagad enligt sous vide.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi550 kJ
Energi130 kcal
Fett6.5 g
varav
- mättat fett3.2 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat1.5 g
varav
- sockerarter1 g
- stärkelse0 g
Protein17 g
Salt3 g
Biotin0 µg
Kalcium0 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0 mg
Fiber0 g
Folsyra0 µg
Jod0 µg
Kalium0 mg
Magnesium0 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0 g
Niacin0 mg
Fosfor0 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 0 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink0 mg
Tillagning

Skiva produkten och värm i ugn med skyn i 80 °C i ca 20 min, alternativt skär 10-15 mm tjocka skivor och stek i grillpanna 1+1 min. Använd gärna skyn till sås. Effekten mellan olika ugnar varierar, och därmed även tillagningstiden.

Ingredienser

Nötbringa (79 %), vatten, salt, druvsocker, glukossirap, stabiliseringsmedel (difosfat, trifosfat, karragenan), antioxidationsmedel (natriumaskorbat), konserveringsmedel (natriumnitrit). Mängd sky: 27-32 %.

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också