Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
731263

Oxbringa rimmad sousvide skivad

Djupfryst
Artikelinformation
  • Märke: Scan
  • Kategori: Sous vide
  • Leverantör: Hk Scan AB
  • Förpackning: 1x3xca1,8 kg, 1xca1,8 kg
  • Lev.artnr: 722898
Beskrivning
Med vår sous vide-oxbringa är det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få ett jämt, högt resultat och god ekonomi. Den är långkokad, färdigskivad och tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn. Oxbringa är ett bindvävsrikt kött som lämpar sig bäst att kokas. Vår oxbringa av svensk högkvalitativt ungnöt är lätt rimmad för den goda smakens skull.
Beskrivning

Med vår sous vide-oxbringa är det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få ett jämt, högt resultat och god ekonomi.

Den är långkokad, färdigskivad och tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn. Oxbringa är ett bindvävsrikt kött som lämpar sig bäst att kokas. Vår oxbringa av svensk högkvalitativt ungnöt är lätt rimmad för den goda smakens skull.
Praktisk info
Skivorna är ca 2,9 mm tjocka. Vikt/skiva: ca 37gr Innehåller ca 55 skivor/frp
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi950 kJ
Energi230 kcal
Fett17 g
varav
- mättat fett8.7 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0.5 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein20 g
Salt2.9 g
Biotin0 µg
Kalcium0 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0 mg
Fiber0 g
Folsyra0 µg
Jod0 µg
Kalium0 mg
Magnesium0 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0 g
Niacin0 mg
Fosfor0 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 0 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink0 mg
Ingredienser

INGREDIENSER: Svensk bringa av nöt, salt, druv- socker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250.

Tillverkningsland

Sverige

Ursprungsdeklaration

Svensk köttråvara

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här
Råvaruguiden
Bringa
Bringan är det kött som täcker bröstkorg och revben. Köttet över revbenen är ganska tunt och används oftast till färs. Slaget som sitter efter revbenen är tjockare och används bl a till rimmad oxbringa.
Produktinformation
Engelska

Brisket

Andra köpte också

Andra tittade på

Rekommenderade produkter