Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
207649

Innanlår Sverige

Färskvaror
Artikelinformation
  • Märke: Dalsjöfors Kött
  • Kategori: Obehandlad
  • Leverantör: Kls Ugglarps
  • Förpackning: 1x3xca5,5 kg
  • Lev.artnr: 29053236
Beskrivning
Bra svenskt kött från vårt eget slakteri och styckning.
Beskrivning

Bra svenskt kött från vårt eget slakteri och styckning.

Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi538.9 kJ
Energi128.8 kcal
Fett4.22 g
varav
- mättat fett1.88 g
- enkelomättat fett1.64 g
- fleromättat fett0.28 g
Protein22.22 g
Salt0.16 g
Kalcium5 mg
Järn2.62 mg
Folsyra4.8 µg
Jod2.7 µg
Kalium328 mg
Magnesium22.6 mg
Natrium0.0637 g
Niacin5.68 mg
Fosfor190.1 mg
Riboflavin0.19 mg
Selen7.53 µg
Tiamin0.08 mg
Vitamin A 7.5 µg
Vitamin B121.19 µg
Vitamin B60.38 mg
Vitamin D0.03 µg
Vitamin E0.67 mg
Vitamin K3.4 µg
Zink4.62 mg
Ingredienser

Svenskt nötkött

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här
Råvaruguiden
Innanlår
Innanlåret är en styckningsdetalj som sitter på djurets bakdel som består av innanlår,, fransyska och rostbiff. Bakdelskött har både hårda och mjuka muskler. Detta beror på att de får jobba olika mycket. Innanlåret är en av bakdelens mörare muskler, dock inte lika mör som rostbiffen. Innanlåret har en finfibrig och mager köttstruktur. Innanlåret är en stor hel muskel som håller ihop fint och passar bra som stek då den håller ihop bra när man skivar den som t ex lövbiff. Den används ofta till råbiff. Styckningsschema nötkött
Produktinformation
Engelska

Topside