Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
769615

Högrev tärnad EKO

Djupfryst
Artikelinformation
Beskrivning
Praktisk info
Född,uppväxt,slaktad Sverige
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi600 kJ
Energi150 kcal
Fett6.9 g
varav
- mättat fett3.2 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein21 g
Salt0.2 g
Biotin0 µg
Kalcium0 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0 mg
Fiber0 g
Folsyra0 µg
Jod0 µg
Kalium0 mg
Magnesium0 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0 g
Niacin0 mg
Fosfor0 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 0 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink0 mg
Ingredienser

Högrev, tärnad 2x2x2 cm, av ekologisk ungnöt

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här
Råvaruguiden
Högrev USA
Högreven är en styckningsdetalj som sitter på djurets framdel. Högreven börjar efter halsen och slutar innan entrecoten. Likt de flesta andra framdelsdetaljerna har högreven en relativt grov köttstruktur och lämpar sig främst till grytor och färsrätter då den som hel muskel kräver lång koktid för att bli mör. Högreven innehåller oftast en hel del fett och senor, där senorna med fördel kan putsas bort vid tillagning av grytor, gulasch mm. Den innehåller även mycket collagen vilket bidrar till en mycket kraftig och mustig köttsmak.
Produktinformation
Ras

Black Angus, Hereford

Melering

Hög

Engelska

Chuck Roll

Nördinfo

Är den vanligaste råvaran när restaurangerna tillverkar egna hamburgare. Kollagen är ett fiberprotein som finns i bindvävnader, senor och ben osv. Vid tillagning smälter det som ett fett och kan uppträda som små fettklumpar eller se ut som gelé eller liknande när det svalnat efter tillagning.

Andra tittade på

Andra köpte också

Rekommenderade produkter