Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer233795

Entrecote Meny Sverige

Färskvaror
Artikelinformation
  • Märke: Scan
  • Kategori: Obehandlad
  • Leverantör: Hk Scan AB
  • Förpackning: 1x3xca3,5 kg, 1xca3,5 kg
  • Lev.artnr: 424631
Beskrivning
Scan Meny är kött för dig som lagar mat professionellt och som ställer extra höga krav på dina råvaror. I Scan Meny har vi valt ut våra absolut finaste detaljer från större djur som lagt på sig den rätta marmoreringen. Vår möra och saftiga entrecote, som kommer från djurets ryggmuskel, är vakuumpaketerad och passar utmärkt både att grilla, steka eller ugnslaga. Och självklart kommer köttet enbart från djur på svenska gårdar.
Beskrivning

Scan Meny är kött för dig som lagar mat professionellt och som ställer extra höga krav på dina råvaror.

I Scan Meny har vi valt ut våra absolut finaste detaljer från större djur som lagt på sig den rätta marmoreringen. Vår möra och saftiga entrecote, som kommer från djurets ryggmuskel, är vakuumpaketerad och passar utmärkt både att grilla, steka eller ugnslaga. Och självklart kommer köttet enbart från djur på svenska gårdar.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi0 kJ
Energi0 kcal
Fett0 g
varav
- mättat fett0 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein0 g
Salt0 g
Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här
Råvaruguiden
Entrecôte
Entrecôten är en styckningsdetalj som sitter på djurets framdel. Den börjar efter högreven och slutar strax innan biffen. Likt de flesta andra framdelsdetaljerna har entrecôten en relativt grov köttstruktur. Den är placerad i en del av ryggbenet/ryggraden och får därmed jobba mindre än andra muskler som t ex. högrev och bog. En muskel som får jobba mindre blir mörare. Entrecôten har oftast en karakteristisk fettkärna.  
Produktinformation
Melering

Varierande

Engelska

Rib Eye

Nördinfo

Entrecôten är en av tre detaljer som går under begreppet ädeldetaljer. Det innefattar även filén och biffen. Gemensamt för dessa tre är att de är muskler som jobbar lite och därmed är möra produkter med ett generellt högt kilopris i och med att det finns en liten mängd kött per djur.

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Andra tittade på