Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
233795

Entrecote Meny Sverige

Färskvaror
Artikelinformation
  • Märke: Scan
  • Kategori: Obehandlad
  • Leverantör: Hk Scan AB
  • Förpackning: 1x3xca3,5 kg, 1xca3,5 kg
  • Lev.artnr: 424631
Beskrivning
Scan Meny är kött för dig som lagar mat professionellt och som ställer extra höga krav på dina råvaror. I Scan Meny har vi valt ut våra absolut finaste detaljer från större djur som lagt på sig den rätta marmoreringen. Vår möra och saftiga entrecote, som kommer från djurets ryggmuskel, är vakuumpaketerad och passar utmärkt både att grilla, steka eller ugnslaga. Och självklart kommer köttet enbart från djur på svenska gårdar.
Beskrivning

Scan Meny är kött för dig som lagar mat professionellt och som ställer extra höga krav på dina råvaror.

I Scan Meny har vi valt ut våra absolut finaste detaljer från större djur som lagt på sig den rätta marmoreringen. Vår möra och saftiga entrecote, som kommer från djurets ryggmuskel, är vakuumpaketerad och passar utmärkt både att grilla, steka eller ugnslaga. Och självklart kommer köttet enbart från djur på svenska gårdar.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde
Energi0 kJ
Energi0 kcal
Fett0 g
varav
- mättat fett0 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0 g
varav
- sockerarter0 g
- stärkelse0 g
Protein0 g
Salt0 g
Biotin0 µg
Kalcium0 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0 mg
Fiber0 g
Folsyra0 µg
Jod0 µg
Kalium0 mg
Magnesium0 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0 g
Niacin0 mg
Fosfor0 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 0 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink0 mg
Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här
Råvaruguiden
Entrecôte
Entrecôten är en styckningsdetalj som sitter på djurets framdel. Den börjar efter högreven och slutar strax innan biffen. Likt de flesta andra framdelsdetaljerna har entrecôten en relativt grov köttstruktur. Den är placerad i en del av ryggbenet/ryggraden och får därmed jobba mindre än andra muskler som t ex. högrev och bog. En muskel som får jobba mindre blir mörare. Entrecôten har oftast en karakteristisk fettkärna.  
Produktinformation
Melering

Varierande

Engelska

Rib Eye

Nördinfo

Entrecôten är en av tre detaljer som går under begreppet ädeldetaljer. Det innefattar även filén och biffen. Gemensamt för dessa tre är att de är muskler som jobbar lite och därmed är möra produkter med ett generellt högt kilopris i och med att det finns en liten mängd kött per djur.

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också