Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
402320

Frestelsepotatis med lök

Djupfryst
Artikelinformation
Beskrivning
Strimlad och förvälld potatis och lök som stekts i raps- och solrosolja.
Beskrivning

Strimlad och förvälld potatis och lök som stekts i raps- och solrosolja.

Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi361 kJ
Energi86 kcal
Fett1.9 g
varav
- mättat fett0.2 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat15 g
varav
- sockerarter1.8 g
- stärkelse0 g
Protein1.8 g
Salt0.06 g
Biotin0 µg
Kalcium0 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0 mg
Fiber1.5 g
Folsyra0 µg
Jod0 µg
Kalium0 mg
Magnesium0 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0 g
Niacin0 mg
Fosfor0 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 0 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink0 mg
Tillagning

Tillagas från fryst skick. Krydda efter egen smak. Sätt in potatis- och lökblandningen i förvärmd ugn, 190°C i 30-35 minuter. Jansons frestelse: varva Frestelsepotatis och finklippta ansjovisbitar med spad i smord ugnsform. Koka upp grädde och slå över. Strö över ströbröd och värm i varmluftsugn 200°C ca 45 min. Ingredienser för 100 portioner: 17,5 kg Frestelsepotatis, 2,5 kg ansjovis med spad, 7,5 liter grädde, 5 dl ströbröd.

Ingredienser

Potatis (85 %), lök (13 %), solrosolja.

Tillverkningsland

Belgien

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra tittade på

Andra köpte också