Tillagning
Tillagning i kastrull. Värm under försiktig omrörning. Smaka ev av med färska örter som basilika, salvia eller vitlök. Servera gärna med sallad och riven ost.
Tillagning i mikrovågsugn. Värm i en skål med lock på hög effekt (max 750 W) 3-4 minuter. Rör om då och då.
Ingredienser
Ravioli: DURUMVETEMJÖL, vatten, nötkött, ÄGG, VETEMJÖL, lök, salt, rapsolja, tomatpuré, kryddor (bl.a. vitlök), socker och jäst. Köttfärssås: Vatten, tomatpuré, champinjoner, griskött, morötter, lök, rapsolja, socker, salt, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, fruktkärnmjöl), kryddor (bl.a. chili, koriander, spiskummin, peppar och vitlök), jästextrakt och kryddextrakt. Kan innehålla spår av MJÖLK. Till Ravioli i köttfärssås har använts 6,4% gris- och nötkött.