Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
204485

Kycklinglårfile med skinn

Färskvaror
Artikelinformation
  • Märke: Kronfågel
  • Kategori: Lår och Lårfilé
  • Leverantör: Kronfågel AB
  • Förpackning: 1x2x2 kg
  • Lev.artnr: 1417
Beskrivning
Ett mört och smakrikt kött fantastiskt bra för ugnsstekning och att steka i panna. Kan med fördel fyllas med örter, citron och kryddsmör. Viktsorterad och med skinn för extra smak och saftighet.
Beskrivning

Ett mört och smakrikt kött fantastiskt bra för ugnsstekning och att steka i panna.

Kan med fördel fyllas med örter, citron och kryddsmör. Viktsorterad och med skinn för extra smak och saftighet.
Praktisk info
Handstyckad kycklinglårfilé. 80-100 g/st.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi800 kJ
Energi190 kcal
Fett13 g
varav
- mättat fett3.4 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat0.5 g
varav
- sockerarter0.5 g
- stärkelse0 g
Protein18 g
Salt0.1 g
Biotin0 µg
Kalcium0 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0 mg
Fiber1 g
Folsyra0 µg
Jod0 µg
Kalium0 mg
Magnesium0 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0 g
Niacin0 mg
Fosfor0 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 0 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink0 mg
Tillagning

Salta och krydda efter egen smak. Bryn kycklingen på stekbord med skinnet nedåt i ca 6 min. Skinnet ska vara krispigt. Vänd och stek ca 1 min på köttsidan. Efterstek i kombiugn på 170°C i ca 15 min, tills innertemperaturen är +70°C.

Ingredienser

Kycklinglårfilé med skinn.

Tillverkningsland

Sverige

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Andra tittade på

Rekommenderade produkter

Andra köpte också