Tillagning
Tag ur produkten ur pappkartongen men behåll plastkupolen på. Tiden för upptining i rumstemperatur är ca 4 timmar, i kylskåp ca 5 timmar. Det går utmärkt att dela vår jordgubbstårta fryst om du bara vill ha en bit eller två. Värm gärna kniven i varmt vatten, då går det lättare att skära. Bör ej frysas om efter upptining.
Ingredienser
GRÄDDE, marsipan 21% (socker, MANDEL 24%, glukossirap, maltodextrin, vatten, invertsocker, färgämnen (E100, E141)), ÄGG, socker, vatten, VETEMJÖL, hallon 2,5%, glukossirap, bakpulver (dinatriumdifosfat, natriumbikarbonat), druvsocker, VETESTÄRKELSE, modifierad potatisstärkelse, vegetabiliskt fett (kokos, raps, shea), emulgeringsmedel (mono-och diglycerider av fettsyror, solroslecitin), VETESTÄRKELSE, citronjuice, stabiliseringsmedel (alginsyra, fruktkärnmjöl), fettreducerat kakaopulver, MJÖLKPROTEIN, förtjockningsmedel (pektin), SKUMMJÖLKSPULVER, naturlig vaniljarom, surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrater), salt. Kan innehålla spår av nötter.