Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
757252

Kabanoss rullgrill skinnfri

Djupfryst
Artikelinformation
  • Märke: Sibylla
  • Kategori: Kabanoss
  • Leverantör: Sibylla Sweden AB
  • Förpackning: 1x108x100 g
  • Nettovikt: 10.8 kg
  • Lev.artnr: 1021
Beskrivning
Stark rullgrillskorv med lite högre kötthalt av både fläsk och nöt.Fri från gluten, laktos, ägg, sojaprotein, mjölkprotein & ärtprotein.
Beskrivning

Stark rullgrillskorv med lite högre kötthalt av både fläsk och nöt.

Fri från gluten, laktos, ägg, sojaprotein, mjölkprotein & ärtprotein.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1250 kJ
Energi300 kcal
Fett26 g
varav
- mättat fett13 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat4 g
varav
- sockerarter1.5 g
- stärkelse0 g
Protein13 g
Salt2.5 g
Biotin0 µg
Kalcium0 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0 mg
Fiber0 g
Folsyra0 µg
Jod0 µg
Kalium0 mg
Magnesium0 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0 g
Niacin0 mg
Fosfor0 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 0 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink0 mg
Tillagning

Tinad produkt på rullgrill 80 - 85° C 30 minuter - 2 timmar

Ingredienser

Gris- och nötkött (80%), vatten, grisfett, potatismjöl, koksalt, kryddor och kryddextrakt (ingefära,paprika, peppar, vitlök, cayenne, koriander, kryddpeppar), druvsocker, stabiliseringsmedel (E450), lökpulver, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250), rökarom. Köttmängd: 80%

Tillverkningsland

EU

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här
Råvaruguiden
Kabanos
Kabanos är en grovkornig och långsmal korv som traditionellt är en kryddstark rökt korv. Korven invandrade till västvärlden via Polen, men namnet antyder att den har ett ursprung från Turkiet. Det turkiska namnet för galt (grishane) "kaban", har givit korvens namn. Ursprungligen innehåll korven flera olika köttslag; gris-, ox-, häst- och lammkött. Med i dag används i huvudsak endast fläskkött. Den är typiskt hård och vattenmängden är låg, ca 50%.
Produktinformation
Temperatur

Max 8 grader C.

Kött- och fetthalt

Originalet har ca 95% kött, men i dag är det vanligt med 80-85% kötthalt.

Nördinfo

Kabanossgryta är en gryta baserad på fläskfilé och kabanosskorv samt paprika, oliver, syltlök och rikligt med grädde.

Rekommenderade produkter

Andra tittade på