Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Artikelnummer
900550

Ciabatta sandwich

Djupfryst
Artikelinformation
  • Märke: La Boulangerie
  • Kategori: Bake-off
  • Leverantör: Menigo
  • Förpackning: 1x30xca110 g
  • Nettovikt: 3.3 kg
Beskrivning
Stenugnsbakat italienskt bröd med olivolja i en behändig storlek för smörgåsar. Produkten är lakto-ovo-vegetarisk.
Beskrivning

Stenugnsbakat italienskt bröd med olivolja i en behändig storlek för smörgåsar.

Produkten är lakto-ovo-vegetarisk.
Näringsdeklaration
Näringsvärde (PER 100 GRAM)Värde (DABAS)
Energi1072 kJ
Energi253 kcal
Fett2.7 g
varav
- mättat fett0.4 g
- enkelomättat fett0 g
- fleromättat fett0 g
Kolhydrat48 g
varav
- sockerarter4 g
- stärkelse0 g
Protein7.9 g
Salt0.83 g
Biotin0 µg
Kalcium0 mg
Klorid0 mg
Krom0 µg
Koppar0 mg
Fluorid0 mg
Järn0 mg
Fiber3.1 g
Folsyra0 µg
Jod0 µg
Kalium0 mg
Magnesium0 mg
Mangan0 mg
Molybden0 µg
Natrium0 g
Niacin0 mg
Fosfor0 mg
Pantotensyra0 mg
Riboflavin0 mg
Selen0 µg
Tiamin0 mg
Vitamin A 0 µg
Vitamin B120 µg
Vitamin B60 mg
Vitamin C0 mg
Vitamin D0 µg
Vitamin E0 mg
Vitamin K0 µg
Zink0 mg
Tillagning

ta ut önskad mängd från förpackningen och låt tina i rumstemperatur i ca 20 minuter. Fördela produkten jämt på en bakplåt. Förvärm ugnen till 200 °C och grädda i 5-8 minuter. Färdiggräddad produkt bör konsumeras inom 24 timmar.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, extra virgin olivolja (2 %), jäst, VETEMJÖL, RÅGMJÖL, salt, socker, mältat KORNMJÖL, mältat VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, L-cystein).

Tillverkningsland

Storbritannien & Nordirland

Vissa produktgrupper är undantagna i lagstiftningen om ingredienstexter. Läs gärna mer om livsmedelslagstiftningen här

Rekommenderade produkter

Andra köpte också

Andra tittade på